KVALITET PRE SVEGA
Priča o brendu počinje početkom 2011 godine, kada smo došli na ideju da stvorimo liniju proizvoda koja će se svojim karakteristikama izdvojiti iz postojeće ponude. Od tog trenutka pa do sada, posvećeno radimo na istraživanju, kreiranju, razvoju i distribuciji proizvoda pod robnom markom Texell, sa ciljem da kroz zadovoljstvo naših kupaca postanemo tržišni lider.
MISIJA
Kvalitet. Dizajn. Pristupačnost.
- Kada je kvalitet u pitanju, ne pristajemo na kompromise!

Naša osnovna misija je da kroz konstantno ulaganje u kvalitet stvorimo osećaj sigurnosti i poverenja kod naših potrošača, isporučujući im proizvode na čije će performanse zaista moći da se oslone. Snažna kontrola kvaliteta kroz sve procese proizvodnje, kao i ispunjavanje najstrožih evropskih standarda po pitanju bezbednosti i zdravstvene ispravnosti, su koraci koje sprovodimo u tom cilju. Zahvaljujući tome, naši proizvodi su već našli svoje mesto i na tržištu EU. Kvalitet je i razlog zbog koga je Texell postao izbor pravih profesionalaca.
- Kada je dizajn u pitanju, mi smo oni koji postavljaju standarde.

Prateći aktuelne svetske trendove u proizvodnji opreme za kuću i kuhinju, trudimo sa da Vam konstantno nudimo inovativna rešenja za lakši i lepši život. Naš dizajnerski tim je, zahvaljujući neobičnim idejama i jedinstvenom dizajnu, uspeo da Texell-u donese vizuelnu prepoznatljivost u moru sličnih proizvoda. Iako insistiramo na modernom dizajnu, i dalje vodimo računa da Texell proizvodi budu u isto vreme funkcionalni i praktični.

- Kvalitet i dizajn koji sebi možete da priuštite.

Važan deo naše misije je stalno dokazivanje da kvalitetan i moderno dizajniran proizvod ne mora uvek biti i skup. Ponosni smo što možemo da Vam ponudimo kvalitetne i atraktivne proizvode koje sebi možete da priuštite.
O KOMPANIJI

CTC-UNIT d.o.o., kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini, je uvoznik i distributer svetski poznatih brendova za tržište Srbije: Clatronic, Profi Cook, Bomann, AEG, Philips consumer lighting, Bormioli Rocco, OKT, Paclan, Abert i, naravno, Texell.

Od samog starta poslovanja cilj nam je bio da u svakom trenutku budemo pouzdan poslovni partner kako našim kupcima tako i dobavljačima, brinući se pri tom i o potrebama krajnjih potrošača. Zahvaljujući tom pristupu, danas smo pozicionirani kao jedan od vodećih dobavljača proizvoda za domaćinstvo na našem tržištu. Naš mladi tim, koji broji 60 ljudi, svakodnevno predano radi na tome da tu i ostanemo.

Od 2010 godine, poslujemo na slovenačkom tržištu preko ćerke firme CTC-UNIT d.o.o. Slovenija, gde primenjujemo iste principe poslovanja kao i u Srbiji. Danas je CTC-UNIT d.o.o. Slovenija ugledna distributerska kuća koja sarađuje sa svim velikim kupcima na tom tržištu.